ClickCease

Zebra Technologies, en fremtredende global leverandør av robuste, pålitelige og spesialiserte utskrifts-, skannings- og mobile løsninger, har nylig lagt til Zebra TC73 og TC78 i sitt allerede imponerende utvalg av produkter. Zebra TC73 og TC78 er toppmoderne håndterminaler som tilhører en ny generasjon av høytytende enheter designet for å imøtekomme kravene til forskjellige bransjer.

Zebra TC73 og TC78: En oversikt

Zebra TC73 og TC78 er verdige nykommere i den vellykkede TC7X-serien, og bringer med seg en rekke forbedringer og oppgraderinger. Håndterminalene kommer med 6-tommers skjerm som er lett å se  både innendørs og utendørs. Om skjermen er våt spiller ingen rolle, den fungerer like bra med finger, stylus og hanske uansett.

 

Zebra TC73 og TC78 er utstyrt med den nyeste Qualcomm 6490 octa-core-prosessoren, som gir 90% mer prosesseringskraft, en 400% raskere grafikkprosessor og posisjonering som er seks ganger mer nøyaktig. Den har også opptil 8 GB RAM og 128 GB Flash, pluss mulighet for opptil 2 TB MicroSD-kort som gir rikelig med lagring.

 

Zebra TC73 og TC78: Robusthet og batteri

Når det gjelder robusthet, er TC73 og TC78 bygget for å håndtere 3 meters fall på betong. Med IP65 og IP68 forsegling, er den støvtett og vanntett – noe som betyr du kan senke den i vann og spyle den med med en vannslange. Corning Gorilla Glass beskytter skjermen og skannevinduet – to av de mest kritiske og sårbare funksjonene. Sjekk modeller og priser i vår nettbutikk. Trykk her for TC73 og her for TC78.

 

TC73 og TC78 har også flere batterialternativer: standard, utvidet kapasitet, trådløs lading og BLE, noe som gjør det mulig å lokalisere enheten med Device Tracker – selv om batteriet er utladet. Alle batteriene lades raskt. Det forseglede batterikammeret gjør det mulig å bytte batteri hvor som helst, når som helst. Du kan lade håndterminalene med hvilken som helst standard USB-C ladekabel. Og PowerPrecision+ batterimåling gjør det enkelt å identifisere og fjerne usunne batterier fra batteripoolen din. Det kan være vanskelig å finne nøyaktig den modellen du trenger. Ta derfor kontakt med oss så hjelper vi deg.

 

Zebra TC73 og TC78: Tilkoblinger og strekkodelesing

TC73 og TC78 støtter alle de nyeste trådløse tilkoblingene. Zebra TC73 er en ren WiFi håndterminal som kun støtter WFi 6E. TC78 derimot støtter både WiFi 6E og 5G. Begge støtter bluetooth 5.2 som gir bedre lydkvalitet, forbedrer opplevelsen på begge ender av en samtale, og øker batteritiden.

 

Når det gjelder strekkodelesing, kan du velge mellom to skannemotorer. SE4770 tilbyr et standard 60 cm skanneområde, et bredt synsfelt og maksimal bevegelsestoleranse. SE55 1D/2D Advanced Range skannemotor med IntelliFocus™-teknologi gjør det mulig å fange opp strekkoder i umiddelbar nærhet og så langt borte som 12 meter unna – uten å bøye seg ned eller klatre opp stiger. Skanneknappen er vurdert for en million aktiveringer. Begge skannerne fanger strekkoder i nesten hvilken som helst tilstand og belysning. Og med Mobility DNA’s Simulscan NG, kan du fange alle strekkodene du trenger på en etikett eller en pakke med ett trykk på skanneknappen – og fange og behandle informasjon på dokumenter, inkludert signaturer og strekkoder.

 

TC73 og TC78 har også en 16 MP integrert kamera som tilbyr den høyeste oppløsningen i sin klasse. Flash LED genererer balansert hvitt lys. High Dynamic Range (HDR) fanger detaljer selv i de letteste og mørkeste områdene av bildet. Og med valgfri Optical Image Stabilization (OIS), er det enkelt å ta skarpe, detaljerte fotografier for å dokumentere brekkasje, POD og mer.

 

  Mann leverer pakke med Zebra TC73 TC78

  Produktegenskaper og applikasjoner

  Zebra TC73 og TC78 er designet for å være like allsidige som de er kraftige. De brukes i en rekke bransjer, inkludert lager, detaljhandel, produksjon, logistikk og helsevesen. Med sin robuste byggkvalitet og avanserte funksjoner, kan Zebra TC73 og TC78 håndtere alt fra lagerstyring og ordresporing til pasientpleie og gjesteservice.

   

  Zebra Mobility DNA

  Zebra TC73 og TC78 er drevet av Zebra Mobility DNA, en programvaresuite som tilbyr sikre løsninger for å hjelpe med å distribuere, administrere og støtte enhver fase av enhetenes livssyklus. Zebra Mobility DNA forenkler enhetslivssyklusadministrasjon og brukeropplevelse, og hjelper til med å akselerere større forretningsresultater, redusere TCO og hjelpe til med å møte dine unike forretningsbehov. Fra integrasjon av avansert funksjonalitet i Enterprise Application-design til forlengelse av OS-sikkerhetsstøtte i opptil ti år, tilbyr Zebra Mobility DNA en rekke funksjoner som forbedrer effektiviteten og produktiviteten til Zebra TC73 og TC78.

   

   Zebra TC73 TC78

   Om Zebra Technologies

   Zebra Technologies er en anerkjent leder innenfor området for robuste og pålitelige spesialiserte utskrifts-, skannings- og mobile løsninger. Selskapet har en lang historie med innovasjon og har konsekvent levert produkter og løsninger som forbedrer produktiviteten og effektiviteten i forskjellige bransjer. Fra detaljhandel og produksjon til helsevesen og transport, har Zebra Technologies hjulpet bedrifter over hele verden med å oppnå bedre synlighet og innsikt i deres operasjoner. Med en omfattende portefølje av produkter, inkludert mobile terminaler som Zebra TC73 og TC78, fortsetter Zebra Technologies å sette standarden for bransjeledende løsninger.

    

   Arbeider bruker TC73 TC78

   Administrasjon og forvaltning

   Zebra TC53 og TC58 har støtte for Mobile Device Management og passer godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

    

   Zebra TC73 TC78 forfra

   Konklusjon

   Zebra TC73 og TC78 er mer enn bare en håndterminal – det er en kraftig løsning som kan forandre hvordan virksomheten din opererer. Med sin robuste byggekvalitet, avanserte funksjoner og støtte fra Zebra Mobility DNA, er Zebra TC73 og TC78 designet for å møte behovene til dagens dynamiske forretningsmiljø. Enten dere jobber på lager, i detaljhandel, produksjon, logistikk, eller helsevesen, kan Zebra TC73 og TC78 hjelpe deg med å oppnå større effektivitet og produktivitet.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!