ClickCease

09

SEPTEMBER, 2019

EC30 fra Zebra Technologies ble lanserte september 2019. EC30 er beregnet på retail og hospitality og er en naturlig tilpasning i markedet.

Zebra Technologies EC 30

Som en naturlig tilpasning i et stadig mer konkurranseutsatt marked, har Zebra Technologies lansert EC30. EC30 er beregnet på retail og hospitality med sine store installasjonsbaser rundt om i verden. TC-serien til Zebra har vært en enorm suksees, men noe har manglet mellom TC2-serien og TC5-serien. Det er dette markedet EC30 nå skal erobre.

EC30 – detaljer

I utseende minner EC30 om en av Zebras første rene Android terminaler, MC40, bare mindre. Men der stopper likheten. I motsetning til MC40 er EC30 fullstappet av ny teknologi med en stort satsing på enkel intern kommunikasjon. Med PTT (Push-to-Talk) lover Zebra EC30 skal fungere som en walkie-talkie, en svært etterlengtet funksjon for retail og hospitality. CPUen er på respektabel Snapdragon 660 med 8 kjerner på 2,2GHz. 4GB/32GB minne, integrert 2D skanner, tåler fall opptil 1,2 meter, og WiFi som støtter 802.11a/b/g/n/a/r/k/d/h/i/w. Skjermen på 3 tommer har en oppløsning på 854 x 480, og dimensjonene er 114mm x 57mm x 14mm.

“Med den gratis og integrerte Push-to-Talk funksjonen kan man kommunisere med øvrige brukere og gå vekk fra mobiltelefoner og/eller standard walkie-talkier”

EC30 – det gode

EC30 er en ny måte å tenke digitalt verktøy for retail og hospitality. Vekten er minimal på 110 gram, størrelsen er liten enda den har en 3 tommers skjerm. Man kan velge å ha terminalen hengende i en snor rundt halsen, i en taske, eller festet til armen. Alle tre alternativene gir umiddelbar tilgang til den informasjonen man måtte trenge. Med den gratis og integrerte Push-to-Talk funksjonen kan man kommunisere med øvrige brukere og gå vekk fra mobiltelefoner og/eller standard walkie-talkier. Dette vil bli en game-changer!

EC30 – det mindre gode

Med tanke på formfaktor og pris er det begrenset hva man kan få til. Med vi skulle allikevel ønsket oss utbyttbare batterier, mulighet for 4G og kamera. På den andre siden er markedet til EC30 klart definert, og man kan ikke tilfredsstille alle behov, til den prisen.

Zebra Technologies EC30 front
Arbeider i butikk skanner varer med Zebra EC30 sammen kunde
Arbeider i dagligvarebutikk bruker Zebra EC30 for å skanne varer
Zebra Technologies EC30 bak

Mobility DNA

Det som skiller Zebra Technologies fra andre produsenter er noe de kaller Mobility DNA. Mobility DNA er Enterprise-løsninger som gjør hverdagen til bedrifter enklere og mer effektiv. En samling av analyse-, konfigurasjons-, utviklings-, og forvaltningssystemer gir deg alt du trenger for å lage en stabil og velfungerende løsning. Zebra har med andre ord laget applikasjoner som hjelper deg med alt fra klargjøring og nedlåsing, til utvikling og produktivitet. Sammen med et godt MDM-system som SOTI MobiControl, vil du få en sylskarp flåte av mobile enheter basert på Android og Zebra.

Konklusjon

EC30 kommer til å bli en suksess i det globale markedet. Retail og hospitality ser kontinuerlig etter nye løsninger og ny hardware, samtidig som funksjonalitet og pris veies opp mot hverandre. Jeg vil tro disse markedene, med sine store installasjonsbaser, vil omfavne EC30 og gjøre denne til deres primære verktøy sammen den populære TC5-serien. Den lille formfaktoren, den lave vekten, det relativt store displayet, samt prisen, er oppskriften mange bedrifter ser etter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!