ClickCease

“Zebra EC50/EC55 har gode muligheter for utvidelser, en rekke tilbehør å velge blant, samt oppdateringer og support fra Zebra i fremtiden, er dette en investering i din bedrifts effektivitet.”

Zebra EC50 og EC55 er nyskapende Enterprise Mobile Computers som hjelper den moderne bedriften øke effektiviteten. Først på den ansattes individnivå, og derfra til bedriften som helhet. Zebra EC50/EC55 er en komplett arbeidsstasjon som forenkler og strømlinjeformer arbeidet, designet for å brukes av den enkelte. Alt dette, og mer til, i en lett og liten pakke. Se alle våre håndterminaler i nettbutikken.

La oss se litt nærmere på EC50 og EC55, og hva de gir deg

Men først, for de som ikke kjenner til produktkategorien – hva er en «Enterprise Mobile Computer»? På norsk kaller vi dem heller håndterminaler, en betegnelse som beskriver primærfunksjonen til verktøyet. Sjekk pris på Zebra EC50 eller Zebra EC55 i nettbutikken. Dette er enkelt sagt en mobil terminal som tas med, og betjenes av den enkelte arbeider. Hensikten er å understøtte en økt effektivitet og oversiktlighet på arbeidsplassen. Håndterminalen utgjør en viktig, og utøvende brikke i et helhetlig rammeverk for å skape effektivitet, og holde samhandling og produksjon på topp. Ettersom teknologien har utviklet seg har også håndterminalen blitt mer å regne som en intelligent og effektiv arbeidsstasjon.

Zebra EC55 i hånden til arbeider med app på skjerm

Zebra EC50/EC55 er to svært effektive og gode løsninger

Med sine teknologiske løsninger og solide rammeverk er Zebra’s nye håndterminaler svært moderne og fremtidsrettede tilskudd. Når det kommer til selve håndterminalene, er det naturlig og raskt å dra sammenlikningen med smarttelefoner, men en håndterminal må forstås som et dedikert arbeidsverktøy. Se oversikt over alle våre anbefalte håndterminaler. De utvikles ikke isolert og våger å ta til seg ideer fra andre håndholdte enheter. Her er også EC50 og EC55 gode eksempler på å ta til seg det siste innen løsninger. Dette er enheter som kombinerer funksjonaliteten til håndterminaler med det intuitive grensesnittet du finner på en smarttelefon. Det betyr det er lett å finne frem og dra nytte av de ulike funksjonene som tilbys.

Som produsenten Zebra selv fremhever om EC50/55:

Disse to enhetene er designet for å brukes av individuelle arbeidere, som vil sette pris på designet og grensesnittet. Samtidig som programvare og maskinvare gir mulighet for å tilpasse dem til en rekke ulike formål og behov.

EC50 og EC55, passer for en rekke vertikaler i en enkel og funksjonell pakke. Resultatet for deg og din bedrift er merkbar økt produktivitet.

En enkel oversikt over det tekniske på Zebra EC50/EC55

Dette er to svært like enheter der det er primært tilkoblings-muligheter som skiller dem. EC50 er Zebra’s tynneste håndterminal med innebygget skanner. Den ser ut som en smarttelefon, men er designet fra bunnen av for høy produktivitet og allsidighet. Denne kobles opp mot WiFi.

EC55 er lik sin bror på de fleste områder, med unntak av støtte for både WiFi og 4G. Dermed er denne å foretrekke for deg som har ansatte ute i felt. Begge er basert på Android, og de kommer med Mobility DNA fra Zebra. Dette er et markedsledende og fullt utviklet system for programvareverktøy, ment for å tilpasse og forbedre enhetene til det arbeidet du trenger. 

Alt i alt får du over 100 tilleggsfunksjoner du kan legge inn for å forbedre utnyttelsen av EC50 og EC55. TCO til enhetene er markant lavere enn å benytte seg av standard forbrukerbaserte smarttelefoner. Du kan forvente langvarig støtte fra produsenten, med stadige oppdateringer i fremtiden.

“Oppsummert går det ut på å effektivisere, kontrollere og veilede arbeidet med mobile håndholdte enheter. “

Intuitivt grensesnitt

Ettersom håndterminalene er basert på Android er det et kjapt og intuitivt brukergrensesnitt som møter oss i EC50 og EC55. Da de fleste gjerne stiller med en viss kunnskap til Android fra for eksempel egen smarttelefon, sparer man tid på opplæring.

 

God batterikapasitet

Standard batteritid er 10 timer kontinuerlig bruk. Velger du utvidet batteri kommer du opp i hele 13 timer. Dette burde gi mer enn nok strøm for selv de lengste skift.

 

Stor skjerm

Ved å være inspirert av designet til forbrukerbaserte smarttelefoner , og med Android 10 brukergrensesnitt, er den store skjermen perfekt for å holde oversikt og lette arbeidet med mengden av applikasjoner.

 

 

Zebra EC50 brukes av arbeider for å skanne varer

 

 Robusthet

Enhetene er dropptestet. Skulle en være uheldig og glippe en av håndterminalene er de testet for fall fra snaue meteren, opptil halvannen med egnet ekstra beskyttelse.

 

Allsidig design for en rekke arbeidsfelt.

Håndterminalene kan tas med overalt og benyttes i en rekke ulike arbeidsfelt. Det er naturlig å tenke mot lager og logistikk, der man raskt ved hjelp av strekkodeleser får full oversikt over transport, levering og innhenting av gods. Mindre opplagt er kanskje hvordan de kan brukes i andre bransjer, slik som varehandel og helsevesen.

 

Administrasjon og forvaltning

Zebra EC50/EC55 har støtte for Mobile Device Management og passer spesielt godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr. 

EC50 og EC55 – din bedrifts nye verdiskaper?

Oppsummert tilbyr EC50 og EC55 deg en svært god kombinasjon av funksjoner og design. Batterikapasitet, tilbehør, og robusthet vil gi deg  et verktøy med lang levetid. Håndterminalene vil organisk kunne gå inn i et allerede eksisterende system, eller bli del av et nytt nettverk og funksjonalitet innad i din bedrift.

Vil du vite mer, eller gå til anskaffelse av EC50/EC55 kan vi i Nordic Mobility AS hjelpe deg. Vi er et Enterprise Mobility selskap med fokus på våre kunders produktivitet og effektivitet. Vi hjelper alt fra de minste til de største, og vi er inne i hele kjeden fra vugge til grav.

“Resultatet for deg og din bedrift er merkbar økt produktivitet .”

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!