ClickCease

Zebra VisibilityIQ OneCare er en kombinasjon av solide løsninger for oversikt og support hvor teknologi og smarte løsninger fra VisibilityIQ er flettet inn i din OneCare-løsning. Man får automatiserte rapporter og enkel oversikt over reparasjonsstatus, teknisk status, programvare med mer. Målet er å benytte smarte løsninger for å gjøre Zebra OneCare enda bedre. Du får kontroll på OneCare og de ulike sidene av løsningen. Dette hjelper igjen din utstyrspark av enheter fra Zebra Technologies.

Enkle og solide løsninger fra Zebra VisibilityIQ overført til OneCare

Zebra OneCare er et helhetlig rammeverk for vedlikehold av dine ulike Zebra-produkter. Når dette kombineres med verktøy fra VisibilityIQ blir resultatet en overlegen innsikt over din bedrifts Zebra-enheter. Den skybaserte tjenesten stiller med et par smarte detaljer som gjør at den ikke bare overvåker, men også hjelper å holde systemet ved like. Alle OneCare-produktene er tilgjengelig i vår nettbutikk som også har håndterminaler, nettbrett, etikettskrivere med mer.

Med VisibilityIQ OneCare får du følgende til å hjelpe deg og din bedrift:

Automatisert oversikt. Zebra VisibilityIQ OneCare lager automatiserte rapporter og sender deg oppdateringer.

Overvåkning av enheter, til og med hvilken versjon av Lifeguard som brukes. Dette er en ekstra sikkerhet som beskytter dine Android-enheter ytterligere.

Full kontroll over reparasjoner, kontraktsendringer, support med mer. Du kan bygge opp en historikk for å følge og måle dine behov., eller se status på enheter som er sendt inn til reparasjon.

Zebra VisibilityIQ OneCare logo

Hva er VisibilityIQ?

Zebra VisibilityIQ gir deg en datadreven tilbakemelding om dine produkter og din bedrift. Løsningen gir deg ulike verktøy for å behandle Zebra-enhetene bedriften din benytter seg av. IQ i navnet representerer smart programvare. I stedet for å bare gi en tilbakemelding, holder den oversikt og aktivt samler data om status.

Ved siden av tilbakemeldinger i form av omfattende rapporter kan du raskt trykke deg inn og se på hver enkelt Zebra-enhet. Dette gir deg mulighet å holde full oversikt over utstyret. VisibilityIQ er ment å la deg fokusere der det trengs, og få det meste ut av dine enheter, og arbeidsdagen som helhet. 

“VisibilityIQ er ment å la deg fokusere der det trengs, og få det meste ut av dine enheter, og arbeidsdagen som helhet. “

Zebra VisibilityIQ OneCare – Intelligent oversikt

I VisibilityIQ OneCare fra Zebra blir ulike egenskaper fra VisibilityIQ kombinert med OneCares målsetninger for å holde dine Zebra-enheter produktive. Få det siste av beskyttelse mot angrep, og forhindre unødvendig nedetid med unødvendige reparasjoner.
Om man undersøker OneCare som vist på her,  er det raskt tydelig hvordan de ulike vedlikeholdsplanene legger grunnlaget for en rekke gode løsninger og et rammeverk for enhver bedrifts supportbehov. Dette systemet forsterkes med VisibilityIQ OneCare.

Hva er forskjellen? Zebra VisibilityIQ OneCare vs Zebra VisibiltyIQ Foresight

Zebra VisibilityIQ Onecare

Konfigurerbart verktøy for å oversikt over support, langt forbi vanlige reparasjons- og vedlikeholdsløsninger.

Få en oversikt over reparasjoner, teknisk støtte og analyser av LifeGuard.

Inkluderes i Zebra OnceCare kontrakter for Zebra håndterminaler og strekkodelesere. Se vår oversikt over anbefalte håndterminaler.

 

Zebra VisibilityIQ Foresight

Et system for total kontroll og overvåkning av dine enheter.

Samler opp et stort antall parametere om dine enheter og presenterer i fargekodede rapporter.

Bruker historikk i systemet for å forutsi eventuelle trender og behov for handling.

Brukes til oversikt, kontroll, og planlegging.

 

 

Som vi ser er det tydelig Zebra VisbilityIQ OneCare benyttes for å imøtegå forskjellige behov der Foresight er et system for analyse og MDM (Mobile Device Management) drevet av VisibilityIQ’s kraftige og intelligente verktøy. OneCare utgaven på sin side fungerer som et verktøy for å analysere, overvåke, og forsterke ditt abonnement. I tillegg får man rapporter og statistikk knyttet til support og enhetsytelse.

Zebra VisibilityIQ OneCare håndterminal

VisbilityIQ OneCare

VisibilityIQ OneCare fra Zebra er mer enn bare rapporter over ditt abonnement på OneCare. Det er snarere en god støtte for å holde dine ulike enheter fra Zebra godt vedlikeholdt og maksimalt effektive.

Zebra har tatt solide egenskaper fra VisibilityIQ, og satt disse tekniske løsningene inn i OneCare-konseptet. Ved å bruke det intuitive grensesnittet får du den kontrollen og oversikten du trenger for å holde kritiske enheter i bedriftens nettverk beskyttet, effektive og klare til bruk. Samtidig får du full innsikt i support tilknyttet ditt OneCare-abonnement, status for eventuelle reparasjoner, oversikt over LifeGuard, med mer. Alt med den samme gode oversikten som storebroren Visibiltiy IQ Foresight.

VisibilityIQ OneCare er inkludert med dine håndterminaler og strekkodelesere fra Zebra i ditt OneCare-abonnement. En smart benyttelse vil inngå i en helhetlig plan for å holde ytelse og produksjon ikke bare gående, men på et så høyt nivå som mulig.

Vil du vite mer om OneCare VisibilityIQ kan du ta kontakt med Nordic Mobility. Vi er din Enterprise Mobility Partner.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!