ClickCease

20

FEBRUAR, 2019

Zebra Technologies Workforce Connect Powered by Savanna gjør kommunikasjon mellom ansatte enklere, raskere og smidigere. Men hva tilbyr løsningen?

Workforce Connect

Om dine ansatte bruker flere enheter for å få tak i informasjon og mennesker gjennom dagen, arbeider de ikke optimalt. De er nødt til å bruke tid på å bytte mellom forskjellige enheter for å få jobben gjort. I tillegg må man gå til innkjøp og supportere flere enheter per person. Workforce Connect Powered by Savanna er den enkle måten å kombinere all voice- og datakommunikasjon dine ansatte trenger til en enhet som er enkelt å bruke og forvalte. I kombinasjon med et EMM-system som SOTI MobiControl får du full kontroll over dine mobile enheter.

Workforce Connect PTT Pro gir deg global Push-to-talk og sikker meldingstjeneste på Zebras mobile terminaler, iOS og Android forbrukerbaserte enheter.

 

 

Workforce Connect Voice gjør dine Zebra mobile terminaler om til telefoner med PBX integrasjon.

Workforce Connect PTT PRO

Siden samme måte å kommunisere på ikke alltid passer til alle situasjoner eller miljøer, gir Workforce Connect PTT Pro deg noen alternativer. En Push-to-talk (PTT) sesjon er perfekt når en samtale er den mest effektive måten å løse problemet på, eller få svar på et komplekst spørsmål. En tekstbeskjed er perfekt når en samtale er ikke passer der og da, når du trenger et enkelt svar på et enkelt spørsmål, eller du må sende multimediafiler som video og bilde. Begge skyløsningene er enkle å bruke og kan være oppe og gå på så lite som en arbeidsdag.

Zebra Technologies Workforce Connect illustrasjon
Zebra Technologies Workforce Connect illustrasjon

Global walkie-talkie

PTT Pros verdensomspennende push-to-talk tjeneste gjør det mulig for dine Zebra-terminaler å fungere som globale walkie-talkier. Dette vil gir dine ansatte anledning til å umiddelbart kontakte den rette ressursen, enten det er en kollega eller en gruppe med kollegaer. Man kan velge mellom predefinerte grupper, lage egne grupper, eller kommunisere med alle som er i systemet. Da PTT fungerer på så å si alle WiFi- og mobiltelefonnettverk, kan samtaler etableres uansett hvor man er, enten det er på andre siden av bygget, eller andre siden av landet.

Meldingstjeneste

PTT Pros meldingstjeneste er kryptert og sikker. Den gjør det mulig å sende sensitiv informasjon over ethvert nettverk, uansett om det er WiFi- eller mobiltelefonnettverk. Meldingstjenesten støtter multimedia, slik at dine ansatte kan sende bilde og video som gjør det raskere å avslutte jobben. Med Message of the day, kan du enkelt sende audio- eller videokunngjøringer til grupper, eller alle i din organisasjon.

Zebra Technologies Workforce Connect illustrasjon av bruker som bruker løsningen
Zebra Technologies Workforce Connect to brukere som prater med hverandre

Workforce Connect Voice

Med Workforce Connect Voice kan dine Zebra enheter fungere som tradisjonelle telefoner med all funksjonalitet et PBX-system tilbyr. Denne fleksible løsningen gjør det mulig for dine ansatte å ringe og motta samtaler til kunder, kollegaer, leverandører, med mer. Du kan lage et skreddersydd grensesnitt som gjør det enkelt å utføre de mest komplekse telefonfunksjoner. I samspill med et EMM-system som SOTI MobiControl, har du i tillegg full kontroll over dine mobile enheter.

Kommunikasjonsløsninger

Denne modulære familien av kommunikasjonsløsninger gjør det mulig på å legge til funksjoner når som helst. Du får en pålitelig tjeneste du kan regne med døgnet rundt, med redundante servere, flere routingalternativer, og monitorering døgnet rundt. Du får skalering da Workforce Connect er laget for å brukes av selskaper i alle størrelser, fra en håndfull, til hundrevis eller tusenvis av ansatte. Den er kostnadseffektiv, med en lav månedlig kostnad for PTT og sikker meldingstjeneste, til mulighet for PBX-funksjonalitet. Konfigurasjon og administrasjon er enkelt med Profile Manager som gjør det mulig å lage et sett med regler for brukere eller spesifikke roller, som for eksempel ledere. Du kan velge spesifikke funksjoner, definere hvilke kontakter som skal være tilgjengelig, og til og med konfigurere spesielle hendelser under spesielle forhold. Når brukere logger inn vil Profile Manager automatisk konfigurere enheten for akkurat den brukeren, noe som gjør det mulig for flere brukere og bruke samme enhet over flere skift.

Zebra Technologies Workforce Connect logo

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!