ClickCease

Gausdal Kommune

Gausdal Kommune

Vår oppgave

Gausdal er en kommune i Gudbrandsdalen i Innlandet fylke, et par timer nord for Oslo. Kommunen har rundt 6.000 innbyggere og administrere og utfører blant annet typiske oppgaver som hjemmesykepleie, eldresenter og helsestasjoner.

Gausdal kommune søkte effektivt flåtestyringssystem som kunne forbedre kontrollen og forenkle administrasjonen av telefonene som benyttes innenfor helsesektoren deres. Det ideelle systemet skulle gi dem en komplett oversikt over samtlige telefoner og samtidig kunne håndtere oppgaver som å låse ned enheter, kommunisere med dem, og distribuere apper til dem.

I tillegg var det viktig for kommunen at systemet kunne tilby fjernstyringsmuligheter, samt en enkel og brukervennlig førstegangsoppsett for nye enheter. For å møte de ulike behovene til de ansatte, trengte Gausdal kommune et flåtestyringssystem som var fleksibelt nok til å kunne lage og tilpasse flere forskjellige arbeidsflater. Dette skulle gjøre det enklere for de ansatte å utføre sine arbeidsoppgaver og sikre en mer effektiv organisering av ressursene innenfor helsesektoren.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Innbyggere

km²

Grunnlagt

Løsningen

Løsningen

Flåtestyring innen helsesektoren

Gausdal kommune valgte SOTI MobiControl for å håndtere utfordringene knyttet til flåtestyring innen helsesektoren. SOTI MobiControl er et solid og funksjonsrikt Mobile Device Management (MDM)-system som gir omfattende flåtestyring og en rekke funksjoner som gjør det enkelt for organisasjoner å håndtere og overvåke mobile enheter. Disse funksjonene inkluderer:

  • Sentralisert styring av arbeidsflater, applikasjoner og innstillinger
  • Automatiserte og skalerbare utrullinger
  • Sikkerhet og overholdelse av retningslinjer

 

Enkel utrulling og brukervennlighet

Innføringen av SOTI MobiControl i Gausdal kommune forløp smidig og effektivt. Ved å følge anbefalte fremgangsmåter ble et oppsett utformet og tilpasset etter kommunens spesifikke behov. Deretter ble løsningen implementert på alle telefoner som brukes av hjemmesykepleiere og i bofellesskap.

SOTI MobiControl er utviklet med tanke på brukervennlighet og intuitivitet, noe som innebærer at opplæring av sluttbrukere ikke var nødvendig. Ansatte i hjemmesykepleien var allerede kjent med appene og kunne enkelt navigere gjennom det nye oppsettet.

Effektive resultater og økt kontroll

Med SOTI MobiControl har Gausdal kommune nå full kontroll over telefonene som benyttes av de ansatte, inkludert styring av arbeidsflater, apper og andre enhetsinnstillinger. Takket være bedre kontroll og innsikt i hvordan enhetene benyttes, kan Gausdal kommune sørge for at de ansatte har tilgang til relevant informasjon og nødvendige verktøy for å utføre arbeidet sitt på en effektiv og sikker måte.

Konklusjon

Gausdal kommune viser hvordan en MDM-løsning som SOTI MobiControl kan bidra til å forbedre styring og kontroll over mobile enheter innen helsesektoren. Med en enkel implementering og en intuitiv brukeropplevelse har SOTI MobiControl hjulpet Gausdal kommune med å sikre at de ansatte har tilgang til nødvendige verktøy og ressurser for å levere best mulig omsorg til pasientene.

Tre ansatte på sykehus ser på et nettbrett styrt av Mobile Device Management og flåtestyring
Lege og sykepleier ser på et nettbrett med pasientinformasjon styrt av Mobile Device Management og flåtestyring
Sykepleier målet blodprosent på eldre kvinnelig pasient

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005